23948sdkhjf

Tibnor utvider stålservicesenter

Tibnor har investert 6 millioner euro på utvidelse av sitt finske stålservicesenter.
Tibnor har investert 6 millioner euro på utvidelse av stålservicesenteret i Seinäjoki, Finland. Den offisielle innvielsesdagen er 6. juni. Etter ombyggingen er Seinäjoki Nordens største produksjonsenhet for produksjon av stålkomponenter, skriver Tibnor i en pressemelding.

Tibnor leverer stål og metaller til industrien i Norden og Baltikum og tilbyr et komplett utvalg av stål, metaller og relaterte bearbeidingstjenester. Tibnor har tre bearbeidingsenheter i Norge, tre i Finland, fem i Sverige samt enheter i Danmark og Litauen.

- Det er ca 200 ansatte ved enheten i Seinäjoki. Vi produserer komponenter til både store og små kunder, alt fra standardiserte komponenter for bil- og byggindustrien til spesialbestilte komponenter for engangsprosjekter. Seinäjoki er en komplett enhet med ti store knekkemaskiner og et 30-talls skjæremaskiner. Med økt kapasitet kan vi tilby våre kunder i Norden og Baltikum enda større fleksibilitet og høyere servicegrad, forteller Country Manager for Tibnor i Norge, Erik Tønnesen.

- Etter ekspansjonen vil kapasiteten for produksjon av komponenter øke spesielt innen knekking og gass- og plasmakjæring. Vi kan også tilby «roll forming» under samme tak, avslutter Erik Tønnesen.


Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
138 hos Easee permitteres
Fortsatt nedgang i råstål-produksjonen
Hydro leverer aluminium med nær null karbonfotavtrykk
iTec utvider mot vest med oppkjøp
Rec Solar starter opp igjen
Norautron-sjefen: - Verst for de som blir berørt
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.142