23948sdkhjf

Fosen Yard ansetter 20 fast ansatte

Design-kontrakt på ny ferge gjør at verftet nå kan fastansette medarbeidere.
Tirsdag vant Fosen Yard prisen: «Next Generation Ship Award» for å ha levert design og konsept til Color Lines nye ferge Color Hybrid. Skipet skal bygges av Ulstein Verft.

Kontrakten med Color Line ble inngått i januar, og den er en av grunnene til at Fosen Yard nå har ansatt 20 fast ansatte medarbeidere, skriver Adresseavisen.

Fosen Yard ble etablert i november 2015 på restene av Fosen Noryards, der i oktober samme år måtte slå seg konkurs. 72 ansatte mistet den gang jobben i forbindelse med konkursen.

Håper på nye oppdrag
Fosen Yard-sjef Anders Straumsheim håper på nye oppdrag til verftet i Rissa i Sør-Trøndelag etter tildelingen av designprisen på Nor-Shipping-messen.

- Vi har allerede fått mye oppmerksomhet, og vi håper selvfølgelig at vi får muligheten til å utvikle nye design. Dette var et stort skritt i riktig retning for oss, og neste gang bygger vi forhåpentligvis fartøyet selv også, sier Straumsheim til Adresseavisen.

Fra henholdsvis november og januar neste år skal verftet oppgradere Fjord Line-fergene MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.72