23948sdkhjf

Fosen Yard skal utvide lugar-kapasiteten

Nytt samarbeid mellom Fjordline og Fosen Yard skal sørge for et sekstitalls nye lugarer på MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord.
Økt etterspørsel har medført sprengt kapasitet i høysesong og helger. Med dette som bakteppe har fergerederiet Fjordline bestemt seg for å bygge ut lugarkapasiteten på de to miljøvennlige cruisefergene, som trafikkerer ruten mellom Bergen-Stavanger-Hirtshals-Langesund.

Kapasitetsutvidelsen er på over 20 prosent, noe som medfører at antall lugarer på hvert skip utvides med et sekstitalls lugarer.

Skipene ble bygget av Bergen Group Fosen – MS Stavangerfjord har vært i drift siden medio 2013 mens Bergensfjord har vært i drift siden mars 2014. Det er Fosen Yard som har fått jobben med å ta fatt på den omfattende utvidelsen, melder Fjordline.

Det første skipet blir oppgradert i november/desember 2017, mens det andre bygges om i januar/februar 2018.

- Vi gleder oss til å kunne tilby våre gjester nye miljøer om bord med flere lugaralternativer. Investeringen bygger opp under vår sterke tro på vestlandsmarkedet og en oppgang i antall reisende, sier konsernsjef Rickard Ternblom i Fjord Line.

MS Stavangerfjord – satt i trafikk i juli 2013, bygd av Bergen Group Fosen, kapasitet: 1500 passasjerer, 306 lugarer, 600 biler.
MS Bergensfjord – satt i trafikk mars 2014, bygd av Bergen Group Fosen AS, kapasitet: 1500 passasjerer, 306 lugarer, 600 biler.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078