23948sdkhjf

Sontum Fire & Safety og Westcon Group inngår samarbeid

Blir hverandres foretrukne leverandør.
Samarbeidsavtalen, som ble signert under OTD-messe sist uke, betyr at de to selskaper framover vil kunne tilby kundene sine en utvidet pakke av produkter og tjenester.

- Enkelt og greit betyr avtalen at begge selskaper vil kunne tilby en mer komplett løsning innen vedlikehold, klassing og sertifisering, sier daglig leder Audun Hellesøy i Sontum Fire & Safety til Metal Supply, og han legger til:

- Begge parter ser for seg en økning innenfor sitt felt. Vi kjøper rørtjenester på forskjellige plasser i dag – men framover blir dette i hovedsak kanalisert inn til Westcon, og omvendt vil Westcon framover tilby våre tjenester til kundene sine når det gjelder brannsikkerhet, sier han.

- For Sontum betyr avtalen at vi kan løse større utfordringer hos våre kunder, da vi framover vil kunne tilby konkurransedyktige priser på både rør- og sveisearbeid i våre prosjekter. Samarbeidsavtalen gjør at vi har mer å tilby, og for kundene blir det samlede tilbudet billigere, fortsetter Audun Hellesøy.

For Westcon betyr avtalen at de blir foretrukket rør-leverandør i forbindelse med arbeid mot alle Sontums offshore-rammeavtaler.

Samarbeidet inkluderer store rammeavtaler
I 2015 signerte Sontum flere store rammeavtaler med selskaper som Statoil, Wintershall og Maersk for vedlikehold innen brann- og sikkerhetsutstyr på en rekke On- og offshoreanlegg. Avtalene som ble signert i 2015 har lang varighet og her vil det komme mye arbeid mange år fremover.

Ifølge Teknisk Direktør i Sontum Raymond Stokken betyr dette samarbeidet at kundene vil kunne forvente effektivisering og da også billigere tjenester, da en fast samarbeidspartner vil gi klare effektiviseringsfordeler.

- Hvis Westcon får et stort prosjekt, trenger de ikke gå ut og lete etter en leverandør innen brannsikkerhet. De kjenner oss i Sontum og kan nå finne alle nødvendig kompetanser hos en definert samarbeidspartner, og dermed jobber vi mer effektivt og da kommer tingene til å flyte enklere, sier han.

Audun Hellesøy understreker at begge virksomheter har store forventninger til samarbeidet, som også skal være med å sikre arbeidsplassene i årene framover hos de to aktører innen hvert sitt felt.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
138 hos Easee permitteres
Fortsatt nedgang i råstål-produksjonen
Hydro leverer aluminium med nær null karbonfotavtrykk
iTec utvider mot vest med oppkjøp
Rec Solar starter opp igjen
Norautron-sjefen: - Verst for de som blir berørt
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.109