23948sdkhjf

Sontum Fire & Safety og Westcon Group inngår samarbeid

Blir hverandres foretrukne leverandør.
Samarbeidsavtalen, som ble signert under OTD-messe sist uke, betyr at de to selskaper framover vil kunne tilby kundene sine en utvidet pakke av produkter og tjenester.

- Enkelt og greit betyr avtalen at begge selskaper vil kunne tilby en mer komplett løsning innen vedlikehold, klassing og sertifisering, sier daglig leder Audun Hellesøy i Sontum Fire & Safety til Metal Supply, og han legger til:

- Begge parter ser for seg en økning innenfor sitt felt. Vi kjøper rørtjenester på forskjellige plasser i dag – men framover blir dette i hovedsak kanalisert inn til Westcon, og omvendt vil Westcon framover tilby våre tjenester til kundene sine når det gjelder brannsikkerhet, sier han.

- For Sontum betyr avtalen at vi kan løse større utfordringer hos våre kunder, da vi framover vil kunne tilby konkurransedyktige priser på både rør- og sveisearbeid i våre prosjekter. Samarbeidsavtalen gjør at vi har mer å tilby, og for kundene blir det samlede tilbudet billigere, fortsetter Audun Hellesøy.

For Westcon betyr avtalen at de blir foretrukket rør-leverandør i forbindelse med arbeid mot alle Sontums offshore-rammeavtaler.

Samarbeidet inkluderer store rammeavtaler
I 2015 signerte Sontum flere store rammeavtaler med selskaper som Statoil, Wintershall og Maersk for vedlikehold innen brann- og sikkerhetsutstyr på en rekke On- og offshoreanlegg. Avtalene som ble signert i 2015 har lang varighet og her vil det komme mye arbeid mange år fremover.

Ifølge Teknisk Direktør i Sontum Raymond Stokken betyr dette samarbeidet at kundene vil kunne forvente effektivisering og da også billigere tjenester, da en fast samarbeidspartner vil gi klare effektiviseringsfordeler.

- Hvis Westcon får et stort prosjekt, trenger de ikke gå ut og lete etter en leverandør innen brannsikkerhet. De kjenner oss i Sontum og kan nå finne alle nødvendig kompetanser hos en definert samarbeidspartner, og dermed jobber vi mer effektivt og da kommer tingene til å flyte enklere, sier han.

Audun Hellesøy understreker at begge virksomheter har store forventninger til samarbeidet, som også skal være med å sikre arbeidsplassene i årene framover hos de to aktører innen hvert sitt felt.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079