23948sdkhjf

Nok en kontrakt til Rapp Marine Group

Skal levere utstyr til New Zealands største fabrikkskip.
-Det er med stolthet og glede at vi igjen annonserer en ny kontrakt for levering av elektrisk dekksmaskineri, denne gangen for New Zealands første nye dypvanns fiskefartøy på 20 år, sier en fornøyd Tor Idar Øye, VP Sales i Rapp Marine Group.

Selskapet Sealord Group som er lokalisert i New Zealand, har nylig publisert en skipsbyggings-kontrakt for sin nye supertråler. Skipet er designet av Naval arkitekt Skipsteknisk, og kontrakten for bygging og innredning av fartøy er tildelt Simek i Flekkefjord, Norge. Forventet leveringstid av ferdig skip er satt til medio 2018.

Kontrakten inkluderer komplett vinsjesystem for pelagisk bunntrål og semi-pelagisk fiske til det 82,9 m lange fartøyet. Dette er en komplett pakke med elektriske vinsjer og hvor de tre hoved-vinsjene er utstyrt med fire elektriske motorer hver.

-Sealord er et fiskeriselskap med lang erfaring og er en av de største aktørene i fiske og sjømat på den sørlige halvkule. Sealord krever høye standarder fra Rapp Marine Group som sin valgte leverandør. Fiske i farvannet rundt New Zealand krever skreddersydd utstyr som tilfredsstiller kravene til havfiske, sier Tor Idar Øye.

- Driftskapasitet, pålitelighet og service-tilgjengelighet er noen av de viktigste faktorene og har ble sterkt vektlagt når vi så på løsninger som skulle ivaretar selskapets behov - for eksempel vinsjer med en ekstremt høy hastighet, effektivitet og dynamikk, bekrefter Øye. Rapp Marine Group har dessuten også sin egen agent med servicefasiliteter i New Zealand, tilføyer han.

Rapp Marine Group har nylig annonsert en svært travel høst med seks nye kontrakter inngått for komplett dekksmaskineri for seks nye fiskefartøyer, bekrefter Tor Idar Øye.

Utover at fartøyet bygges på norsk verft, er listen over norske utstyrsleverandører som er involvert betydelig.Blant annet leveres kraner og fide loading elevator system til det nye fabrikkskipet av Triplex (Macgregor Norway).
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078