23948sdkhjf

Servtech inngår dansk samarbeid

Samarbeidet skal gjøre Servtech klar til den forventede oppgangen i oljeindustrien.
Danske Ocean Team Group (OTG ) er spesialisert innen systemrengjøring av væskebærende systemer, mens norske Servtech inntil nå har vært et reindyrka hydraulikkselskap.

Nå inngår de to selskapene et samarbeid, hvor Servtech fremover vil representere Ocean Team Group i Norge.

- Servtech AS og OTG ønsker med dette samarbeidet å ta nye steg for å gjøre seg klar til oppgangen som kommer i oljeindustrien, skriver selskapet i en pressemelding.

Servtech legger til at det vil være stort behov for rengjøring av systemer når rigger har ligget i opplag, og at 80 prosent av alle feil i hydraulikk-systemer stammer fra urenheter i systemet.

Vil gi besparelser
Ifølge Servtech vil det gi store besparelser å bruke spesialtilpassede pulserende oljeflushing i alle typer systemer, også systemer i drift.

- Vi kan også supplere spesialiserte renseløsninger for alle typer tekniske og væskebaserte systemer, som rørsystem kjøling og væske-kjølings system, prosess-system, vannsystem o.l., heter det videre i meldingen.

- Med dette samarbeidet ønsker vi å nå ut med teknologiske og besparende løsning til våre eksisterende og nye kunder både slik markedet er i dag, og slik vi ser for oss at markedet kommer til å utvikle seg. Dette vil være med og bringe Servtech AS og OTG flere steg videre, avslutter Servtech.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109