23948sdkhjf

SERVI Hydranor og Servtech inngår samarbeid

Det formaliserte samarbeid skal sikre kundene et best mulig servicenivå.
Samarbeidet gjelder i forbindelse med reparasjon, vedlikehold, sertifisering, overhaling og salg av akkumulatorer i Rogalandsområdet. Servtech vil også representere SERVI Hydranors produkter. Samarbeidet har foregått en tid, men blir nå formalisert, melder Servi Group.

Samarbeidet skal sikre bedre servicenivå for både Servi og Servtechs kunder, raskere ordrebehandling, bekreftelser på levering og pris.

- I tillegg gir dette begge bedrifter et ”first point of contact” verksted samt personell for utføring av service, overhaling, testing og re-sertifisering. Til sammen har vi over 25 serviceteknikere med offshoresertifikater, så vi kan gjøre alle typer jobber offshore, på skip og i land. Dette gir totalt sett øket servicegrad mot våre kunder, skriver Servi Group.

Servi Group har røtter helt tilbake til 1912. Frem til midten av 90-tallet var selskapet kjent som Ingeniørforretningen Atlas. I dag er selskapet Norges største leverandør innenfor ‘power and motion control’.

Servi Group har i dag 11 avdelinger, 10 i Norge og en i USA. I 2013 hadde selskapet en omsetning på 855 millioner kroner og 385 ansatte.

Servtech AS formidler salg, overhaling, utleie og re-sertifisering av alle typer akkumulatorer og tilhørende utstyr innen landbasert industri og offshore. Selskapet er et salgs- og serviceselskap i OE-gruppen. Servtech har eget oppgradert og tilpasset verksted for overhaling med test- og flushe-fasiliteter på Vibemyr i Sandnes.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078