23948sdkhjf
>

Scana Propulsion inngår kontrakter i Russland og Danmark

Volda-bedriften har signert kontrakter for tilsammen 35 millioner kroner.
Scana Propulsion har signert en kontrakt med AO Shipyard Yantar-verftet, i Kaliningrad i Russland for levering av framdrifts og manøvreringssystem for tre fiskefartøy. Reder er Lenin Kolkhoz.

Fartøyene er designet av Skipskompetanse, og leveransene fra Scana Propulsion vil finne sted innen juni 2017, melder Scana.

Dansk ordre
Scana Propulsion har også signert kontrakter med Pon Power i Norge for reduksjonsgear til to pelagiske trålere for bygging på Karstensens Skipsværft i Danmark. Leveransen fra Scana Propulsion inngår i en total framdriftspakke bestående av MaK motor, Cat Propulsion propell og Scana reduksjonsgear. Skipene er av Karstensens eget design, for rederiene Themis Fishing Co i Tyborøn, og Astrid Fiskeri AS i Skagen, begge i Danmark. Leveransene fra Scana Propulsion vil finne sted i Q1 2017.

Les også: Ny ordre til Scana Propulsion

Totalverdi på kontraktene er 35 millioner kroner.

Les også: Fortsatt røde tall for Incus Investor

-Scana Propulsion har solide tradisjoner for levering av framdriftsutstyr til fiskefartøy, og et stort antall skip i eksisterende flåte i Norden, UK, Island og Russland er utrustet med Scana framdriftssystem, sier Inge Bøen, CEO i Scana Propulsion.

- Russland er et interessant marked for Scana Propulsion med en stor og viktig fiskeflåte med potensiale for nybygging. Vårt produktspekter passer godt med de krav som settes til optimaliserte system for drifstofføkonomi og effektiv operasjon. I et utfordrende marked for nybygging generelt, er de nye kontraktene en god bekreftelse på kompetansen og konkurranseevnen til Scana Propulsion, avslutter Bøen.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Redaksjonen anbefaler

Send til en kollega

0.079