23948sdkhjf

Havyard med stor offshorekontrakt

I et uttørket og stillestående oljemarked har Havyard greidd å vinne en stor kontrakt på design og utstyr til et flerbruksskip.
- Vi har utviklet et skip som har innfridd kravene både fra rederiet og de som skal bruke båten. Vi har balansert det tekniske med det kommersielle og slik kunne vi vinne en oljekontrakt i en svært tøff konkurranse.

Det sier salgsdirektør i Havyard Design & Solutions, Gisle Vinjevoll Thrane, som gleder seg over kontrakten som betyr arbeid både for Havyard Design & Solutions og Havyard Power & Systems i tillegg til flere underleverandører i regionen.

I tillegg til design leverer Havyard også en stor utstyrspakke med en samlet verdi av i overkant 100 millioner kroner som inkluderer Havyard sin Concept Bridge.

Havyard 832 MPV skal bygges ved verftet Cemre i Tyrkia for rederiet Esvagt og skipet skal ut i jobb for det amerikanske oljeselskapet Hess.

Sjette skip til Esvagt

Dette blir det sjette Havyard-skipet for Esvagt. De andre kontraktene gjelder fire vindmølleskip og et skip for mannskapsbytte. Denne kontrakten er den første innenfor oljesegmentet.

Gisle Vinjevoll Thrane i Havyard sier det gode samarbeidet med Esvagt gir resultatet.

- Samarbeidet har vært langvarig og langsiktig. Vi vet hva Esvagt forventer og de vet at vi leverer og at vi får det til. Vi kjenner hverandre og har tillit til hverandre. Da kan vi også utfordre hverandre og utvikle unike skip som Havyard 832 MPV som nå vinner en tøff konkurranse i ett tørt marked.

Arbeidet med design og utstyrspakke blir satt i gang umiddelbart og skipet skal leveres våren 2018.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.081