23948sdkhjf

Strukturplast inngår distrubusjonsavtale

Strukturplast signerer en avtale med Selstad om forhandling av et nyutviklet produkt for oppdretts-relatert næring.
Strukturplast AS lanserte en rørkause i plast tidligere i år som en nyvinning med stort potensial. Nå har bedriften på Sandane i Sogn og Fjordane signert en avtale med Selstad i Måløy om forhandling av dette produktet til oppdrettsrelatert næring, heter det i en melding fra Strukturplast.

- Vi kontaktet Selstad på grunn av deres fokus på innovasjon, og så på de som en god partner for oss både med tanke på utvikling av nye løsninger og markedstilgang til den marine næringen, sier Frode Lindvik, daglig leder i Strukturplast.

De siste årene har Strukturplast satset mest mot subsea og offshore både med tanke på materialutvikling og produktutvikling. På tross av nedgangstidene i olje-bransjen opplever Strukturplast økt etterspørsel også i fra denne bransjen.

Men på grunn av generelt dårligere utsikter i oljebransjen har Strukturplast det siste året dreiet fokuset litt mer over mot maritime og marine næringer, og ifølge Strukturplast viser den nyutviklede rør-kausen at materialteknologi utviklet for offshore kan overføres og gi innovative løsninger for marin næring.

- Denne avtalen er et viktig steg i riktig retning for Strukturplast, og gjør faktisk Selstad til en av våre største kunder, sier Lindvik og er svært tilfreds med å satse mot marin næring i lag med en lokal aktør.

Lindvik sier videre at en slik avtale er svært positiv på flere områder.

- Det er klart at det er positivt for Strukturplast som bedrift og for sine ansatte å sikre seg arbeid framover, men det er like positivt at bedrifter i Nordfjord finner sammen for å skape verdier i lag for regionen vår.

Strukturplast AS jobber med utvikling og formstøping av spesialkomponenter i herdeplasten polyuretan. Bedriften på Sandane i Møre og Romsdal opplever fulle ordrebøker og de ligger cirka 15 prosent over fjoråret på omsetning etter første kvartal.

Selstad AS er en internasjonal leverandør av kompetanse og utstyr til maritime næringer. Selstad har hovedkontor i Måløy og avdelingskontor langs hele kysten både i Norge og i utlandet.



Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.082