23948sdkhjf

Bergen Group Services tildelt forlenget kontrakt på fregattvedlikehold

Kontrakten har en estimert verdi på cirka 70 millioner kroner.
Bergen Group Services er av Forsvarsmateriell tildelt en ettårig forlengelse av kontrakten knyttet til skipsteknisk vedlikehold på Marinens fregattklasse. Kontrakten har en estimert verdi på cirka 70 millioner kroner, og gjelder for perioden juli 2016 frem til juli 2017. Det opplyser Bergen Group services i en børsmelding i dag.

Kontrakten omfatter planlegging, koordinering og gjennomføring av planlagt vedlikehold, korrektivt vedlikehold og andre tilleggsarbeider på Marinens fregatter. Arbeidet vil i hovedsak bli gjennomført på Marinens hovedbase på Haakonsvern like utenfor Bergen.

Administrerende direktør Frode Johansson i Bergen Group Services er godt fornøyd med at Forsvarsmateriell opprettholder vedlikeholdsprogrammet i en utfordrende tid for store deler av den maritime industrien.

- Fregattene er svært komplekse fartøy, og dette stiller store krav til kunnskap, kvalitet og dokumentasjon i gjennomføringen av et slikt prosjekt. Forsvaret er i så måte en viktig medspiller i det å opprettholde kompetansen i en presset maritim næring, påpeker Frode Johansson og fortsetter:

- Sammen med våre samarbeidspartnere har vi ambisjoner om å fortsatt være konkurransedyktige i markedet som stiller høye krav til både kostnad og kvalitet innenfor komplekse maritime prosjekter og serviceoperasjoner.

Bergen Group Services AS er et heleid datterselskap av det børsnoterte konsernet Bergen Group ASA. Den operative aktiviteten foregår ved selskapets hovedbase påLaksevåg i Bergen og Straume på Sotra. Bergen Group Services har i tillegg en omfattende aktivitet ute på kunde-lokaliteter i Hordaland samt egne reise team som dekker både norskekysten, offshoreinstallasjoner i Nordsjøen og internasjonale oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078