23948sdkhjf

Kina velger Rapp Marine

Rapp Marine har vunnet to nye kontrakter i Kina.
Rapp Marine er valgt som leverandør av avanserte utstyrspakker til to nye havforskingsfartøy for de kinesiske forskningsinstitusjonene GMGS (Guangzhou Marine Geological Survey) og PRIC (Polar Research Institute of China).

- Kontraktene er vunnet i et meget krevende marked med sterk internasjonal konkurranse. Valget falt på Rapp Marine fordi vi har de teknologisk beste løsningene, fordi vi har omfattende erfaring med slike leveranser og fordi vi har kunnet tilby konkurransedyktige betingelser, sier administrerende direktør Helge Vatnehol.

Leveransene er teknologisk meget avanserte og er i sin helhet utviklet i Bodø hvor også det meste av detalj engineeringen vil foregå. Produksjonen vil skje ved den nye fabrikken i Serbia, skriver Rapp Marine i en pressemelding.

- Vi har jobbet hardt og lenge for disse kontraktene så dette er en gledens dag, sier Tove Pettersen, Senior Vice President Sales & Marketing og legger til:

- De fleste kystnasjoner arbeider med planer for bygging av havforskningsfartøy og vi er i spennende prosesser rundt flere tilsvarende prosjekter, i tillegg til at vi også opplever en økende etterspørsel innen fiskerisegmentet.

Rapp Marine opplyser at selskapet for tiden har systemer til åtte slike fartøyer under levering, og har gjennom dette og tidligere leveranser, bygd opp solid kompetanse både innen operasjon og bruk av slikt utstyr så vel som til konstruksjon og produksjon.

- Dette setter selskapet i en unik posisjon til å kunne gi råd og veiledning til kundene og tilby dem optimale løsninger for de operasjoner de skal utføre, heter det i meldingen.

- Selv om disse tildelingene er svært gledelige, vil vi fortsatt være avhengige av å vise evne til å vinne flere ordrer for å sikre en god og lønnsom videre utvikling. Det har vi stor tro på at vi skal klare, og vi har mange spennende kontraktstildelinger foran oss de nærmeste månedene som vi arbeider hardt for å vinne, sier Vatnehol.

- Dette er et stort kompliment til ledelsen og det sterke fagmiljøet som er utviklet i Rapp Marine Group, ikke minst her i Bodø, uttaler styreleder Bjørn Hesthamar.



Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078