23948sdkhjf

Før var de 2.100 ansatte - nå er de bare 150

Bergen Group Services var en liten del av et stort konsern, men slik er det ikke lenger.
Det har vært en turbulent tid med for Bergen Group. Salg av skipsverftene, riggvirksomheten på Hanøytangen og konkurs i fire datterselskap har gjort at selskapet har gått fra 2.100 til 150 ansatte. Det skriver Sysla.

Nå er det Bergen Group Services som er det eneste operative selskapet igjen, og som er sentrum av konsernet.

- Vi har det beste selskapet i bunn. Det er ingen fare for Bergen Group Services. Selskapet har levert gode resultater gjennom mange år, sier konsernsjef Hans Petter Eikeland i Bergen Group til Sysla.

Resultat på 24,5 millioner
Bergen Group Services leverer service og produkter til maritim næring, olje- og gassindustrien og ulike områder innenfor Forsvaret. Selskapet hadde i fjor inntekter på 264,7 millioner, opp fra 247 millioner året før. Resultat før skatt var på 24,5 millioner.

Ifølge Sysla har konsernsjefen planer for selskapet fremover, men vil foreløpig ikke si så mye om hva det innebærer. Men han ser for seg at selskapet vil vokse igjen.

- Jeg er trygg på at vi skal ha et bedre år i 2016 enn i 2015, både omsetningsmessig og resultatmessig. Vi skal komme styrket ut av en turbulent periode, sier han til Sysla.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095