23948sdkhjf

Bergen Group Services signerer avtale med Volvo Penta

- Strategisk viktig for selskapet, sier administrerende direktør Frode Johansson.
Bergen Group Services AS har signert en rammeavtale med Volvo Penta og i samarbeid med Volvo Penta Center Bjordal & Madsen AS i Bergen. Rammeavtalen er knyttet til salg og service på hele Volvo Penta sitt produktspekter til det kommersielle markedet. Produktområdet dekker blant annet komplette fremdriftslinjer for fartøy, marinegenerator, nødaggregater og annet motorpåhengt utstyr.

Adm.dir. Frode Johansson i Bergen Group Services AS vurderer rammeavtalen med det internasjonale Volvo Penta-konsernet som strategisk viktig for selskapet.

-Den nye tilveksten til selskapets produktportefølje gjør at Bergen Group Services nå får utvidet markedsgrunnlaget knyttet til service- og vedlikeholdsoppdrag på hurtiggående dieselmotorer. Dette er et område som vi over tid har arbeidet målrettet med å styrke vår posisjon som en ledende leverandør i det norske markedet, påpeker Frode Johansson.

Han ønsker ikke å tallfeste verdien av den inngåtte avtalen med Volvo Penta, men påpeker at avtalen vil gjøre selskapets tjenesteområde innen avansert skipsvedlikehold enda mer attraktivt i det norske markedet. Selskapet har gjennom mange år hatt en tilsvarende posisjon som «service dealer» for MTU-motorer.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063