23948sdkhjf

Skips-leverandør satser på Nord-Norge

MAN Diesel & Turbo Norge øker bemanningen for bedre å supportere eksisterende og nye kunder.
Skipsmotor-leverandøren øker sitt fokus og tilstedeværelse i Nord-Norge, skriver MAN Diesel & Turbo Norge i en pressemelding.

Fra kontoret i Oslo, som har ansvar for salg, teknisk støtte og service til alle maritime kunder i Norge økes bemanningen for bedre å supportere eksisterende og nye kunder.

- Lokal tilstedeværelse er viktig, og MAN Diesel & Turbo vil derfor utvide samarbeidet med reparasjonsverft i Nord-Norge, heter det i pressemeldingen.

- Vi er for tiden på jakt etter samarbeidspartnere som kan virke som vår forlengede arm i Nord-Norge, slik at våre kunder sikres rask hjelp og enkel tilgang på service lokalt, sier Eirik Lutnæs, Sales Manager i MAN Diesel & Turbo Norge AS.

Lang erfaring innen fiskeri

- Mange forbinder MAN med totaktsmotorer i større fartøy, med rette, sier Mikael Adler, Managing Director, og legger til at MAN konsernets produktportefølje imidlertid består av et langt større motorspekter enn mange er klar over.

For fiskeflåten har MAN, gjennom den danske motor, gir – og propellprodusenten Alpha, historisk hatt en sterk posisjon både i Norge og internasjonalt.

- Med dagens portefølje av moderne motorer og verdensledende fremdriftssystemer vil vi fortsette å satse på fiskeflåten, samtidig som våre applikasjoner også passer i mange andre fartøystyper som ferger, arbeidsbåter og skip til offshore service, avslutter Adler.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.065