23948sdkhjf

Ny avtale mellom MAN og Harstad Mekaniske Verksted

MAN Diesel & Turbo Norge og Harstad Mekaniske Verksted inngår samarbeidsavtale
MAN Diesel & Turbo (MAN), leverandør av marine dieselmotorer og fremdriftsanlegg og Harstad Mekaniske Verksted (Hamek), Nord Norges største reparasjonsverksted inngår avtale om reparasjon og vedlikehold av MAN og Alpha fremdriftsanlegg samt deleleveranser. Det skriver MAN i en pressemelding.

Nærmere kunden
Et av hovedargumentene for å inngå et slikt samarbeid med et reparasjonsverft i Harstad er at MAN ønsker å komme nærmere kundene i Nord-Norge.

- MAN har allerede eget verksted med slipp ved fabrikken i Frederikshavn som mange norske kunder bruker og kjenner godt. Gjennom samarbeidet med Hamek vil vi også kunne tilby kunder som ønsker verkstedopphold lenger nord en lokal partner som kompetanse på våre produkter og samarbeid rundt deleleveranser som kommer kunden til gode, sier Eirik Lutnæs, Sales Manager MAN Diesel & Turbo.

Styrket posisjon
For Hamek betyr samarbeidet at nok en kvalitetsleverandør ønsker å samarbeide med det erfarne reparasjonsverftet.

- Vi er svært glade for samarbeidet med MAN. MAN har i en årrekke levert kvalitetsprodukter til ferger, lastefartøy og fiskebåter som trafikkerer i området, og vi har allerede mange av dem som kunder hos oss. Vi ser nå frem til å kunne yte enda bedre service til eksisterende kunder. Samtidig tror vi at Hamek gjennom strategiske samarbeidsavtaler styrker posisjonen som det foretrukne verftet når rederne velger reparasjonsverft, uttaler Peter Slump, direktør ved Harstad Mekaniske Verksted.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078