23948sdkhjf

Lekkasje av konfidensiell informasjon i Goodtech

Samarbeidsforholdene i Goodtechs styre har blitt svært krevende etter lekkasje av konfidensiell og forretningshemmelig informasjon fra styremøtene og selskapet.
Derfor har styret i Goodtech ASA besluttet at det skal innkalles til ekstraordinær generalforsamling, heter det i en pressemelding selskapet.

- Styret har derfor funnet det riktig å stille sine plasser til disposisjon slik at valgkomiteen kan starte sitt arbeid med å finne styremedlemmer som kan jobbe sammen til selskapets og aksjeeiernes beste, sier styreleder Stig Grimsgaard Andersen.

Valgkomiteen vil bli bedt om å igangsette sitt arbeid og generalforsamlingen vil bli avholdt så snart det er praktisk mulig etter den tre uke lange innkallingsfristen.

På styremøtet tirsdag behandlet man også saken knyttet til påståtte irregulære forhold i deler av selskapets svenske virksomhet. Styret har tidligere gitt administrasjonen mandat til å engasjere selskapet Seccredo for å foreta ytterligere granskning av forhold som tidligere er påpekt i en rapport Goodtech bestilte fra firmaet Ernst & Young.

- Det var en intern gjennomgang som avdekket de mulige irregulære forholdene. Styret reagerte umiddelbart og har behandlet saken med største alvor. Det var også på denne bakgrunnen Seccredo ble engasjert. Deres rapport utdyper de forhold som fremkommer i Ernst & Young-rapporten, sier Grimsgaard Andersen.

Rapporten fra Seccredo er en gjennomgang av faktiske forhold og omstendigheter, men inneholder ingen juridiske vurderinger. Styret har derfor bedt Advokatfirmaet Selmer DA om å gjøre slike i løpet av en uke, før styret tar stilling til den videre håndtering av forholdene.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078