23948sdkhjf

Stålgigant investerer i Norden

Damstahl jakter markedsandeler i Finland med nyetablert datterselskap.
Damstahl øker sin nordiske tilstedeværelse med nytt datterselskap – Damstahl Oy – i finske Hämeenlinna. I første omgang er to mann ansatt i den finske avdelingen, som åpnet 1. august. Men ifølge en pressemelding forventer den rustfri stålgrossisten innen kort tid å øke antallet av medarbeidere i Finland.

- Vi er stolte av at Damstahl har en så solid ballast at vi kan konkurrere i et marked som det finske, som har vært gjennom en turbulent tid, men som absolutt har et godt potensial, sier Damstahls administrerende konserndirektør, Mikael Sthaalros, som gleder seg over aksjonærenes oppbakking.

- Her og nå gir investeringen ikke avkast, men allikevel har vår eierfamilie tillit til at vi kan begå os på dette nye marked og gjøre oss fortjent til en ikke ubetydelig markedsandel.

Som en del av investeringen har Damstahl sikret distribusjonsavtaler, som tilbyr dag-til-dag levering i en radius av 200 kilometer fra Hämeenlinna.

Afspejler markedet
Planen er at lageret i Hämeenlinna gradvist bygges opp i samsvar med etterspørselen på det finske markedet. Damstahl Oy vil bli supplert av konsernets hovedleverandører samt på ad hoc-basis fra Damstahl-gruppens sentrallagre i Danmark og Tyskland.

Damstahls nordiske tilstedeværelse strekker seg fra hovedkontoret i Skanderborg over både Sverige og Norge. Konsernet har også lokasjoner i Tyskland, Holland, Slovenia og Finland, og beskjeftiger 270 medarbeidere.

Damstahl er en del av den familieeide NEUMO-Ehrenberg Group med i alt 1.900 ansatte på verdens-plan.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125