23948sdkhjf

Gode tall for Goodtech

Ordrereserven er rekordhøy og omsetningen er økt betydelig i Goodtech i 1. halvår sammenlignet med samme perioder i fjor.
Ifølge Goodtech er en av grunnene til at de i 1. halvår i år har omsatt mere og tjent flere penger enn i samme periode i fjor at de har gjennomført kostnadsreduserende tiltak med nedbemanning av lokale og sentrale staber høsten 2014. Dette har gitt konsernet en bedre kostnadsstruktur og økt forutsetning for lønnsomhet.

Goodtech skriver i sin delårsrapport at selskapet i 2. kvartal hadde en omsetningsøkning på 22,7 prosent og i 1. halvår på 17,3 prosent.

EBITDA ble 21,1 millioner kroner i 2. kvartal og 37,7 millioner kroner i 1. halvår, som er en vesentlig forbedring i forhold til samme perioder i fjor.

Viktige kontrakter
Ordrereserven er rekordhøy ved utgangen av 1. halvår. Goodtech har vunnet viktige kontrakter også etter periodeslutt, heter det.

- Styret arbeider videre med strukturelle og strategiske tiltak. Prosessen med å tilrettelegge for salg av virksomhet utenfor kjerneområdet pågår, melder Goodtech.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078