23948sdkhjf

Åpent skip og dåp for «Smaragd»

Havyard Ship Technology og Smaragd AS inviterer til åpent skip og dåpsseremoni ved Smaragdkaia i Leinevika i Herøy
Havyard Ship Technology i Leirvik i Sogn leverte den kombinerte ringnotsnurperen / tråleren «Smaragd» til rederiet Smaragd AS 17. juli.

Lørdag 8. august blir det åpent skip fra kl. 11 til 12:30 og dåp kl. 13 på Smaragdkaia i Leinevika. Det melder Havyard.

Stolt skipper og reder
Nye «Smaragd» er et Havyard 535 design utviklet av Havyard Design & Solutions i Fosnavåg og bygd av Havyard Ship Technology i Leirvik i Sogn. Skuta har blant annet overbygd shelterdekk, innebygd notbinge og pumping av trål fra over hekken, i tillegg til det mest moderne utstyr for fiskeleting, etc.

Skipper og reder Petter Geir Smådal ser fram til å vise fram nyeskuta, som han selvfølgelig mener er den fineste og beste i hele verden, til Herøyværingene.

– Vi bygger ikke ny båt hvert år og derfor legger vi sjela vår ned i å få en så god båt som mulig, sier Smådal.

– Vi la vekt på at vi skulle ha en trygg og lønnsom båt og det er vi sikre på at vi nå har fått. Vi har hatt et veldig tett og godt samarbeid med Havyard gjennom hele design og byggefasen og har fått en kjempeflott båt vi er virkelig stolte av. Derfor håper vi så mange som mulig kommer om bord ved Smaragdkaia og tar båten i øyesyn, avslutter en stolt og glad skipper og reder.

Mye Havyard
I tillegg til å levere design, tegninger og å bygge skipet leverer også Havyard mye utstyr og systemer om bord.

Havyard Power & Systems i Ålesund leverer alarm- og automasjonsanlegg, navigasjons-, kommunikasjons- og fiskeletingsutstyr og bro- og maskinromspulter.

Havyard MMC i Fosnavåg leverer systemer for lasting, lossing og behandling av fisk, inkludert vakuumanlegg, avsiling, tankvasking, vannbehandling, RSW anlegg og automasjonsanlegg.
Norwegian Electric Systems i Bergen leverer thrustermotorer, startere, generatorer, transformatorer, tavler og landstrømanlegg.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078