23948sdkhjf

Lærte om lærlinger

I vinter ble Aibel kåret til Årets lærebedrift i Rogaland. I går kom statsministeren på besøk for å finne ut hvorfor.
Statsminster Erna Solberg ble tatt godt i mot da hun ankom Aibel Haugesund i går. Besøket startet med en rask presentasjon av Aibels arbeid med lærlinger.

– Lærlingene er veldig viktige for Aibel. De er framtidens arbeidskraft, og gjennom lærlingeordningen ivaretar vi at dagens kompetanse blir videreført, fortalte leder for Aibels verft i Haugesund, Bjørn Tollefsen.

Statsministeren fikk også ta en titt på noen av opplæringsfasilitetene i bedriften. På verftsområdet er det blant annet en egen sveiseskole, hvor nye lærlinger hvert år lærer det siste innen sveiseteknikk. Her møtte statsministeren blant andre Halvor Hansen, som for få dager siden bestod sin fagprøve som platearbeider. Hansen har vært lærling i Aibel i to år.

– Det var veldig kjekt å kunne vise statsministeren rundt på verftet i dag, og ikke minst få presentere henne for noen av våre dyktige lærlinger. Utnevnelsen som Årets lærebedrift og dagens besøk er til stor inspirasjon i vårt arbeid med ungdom og faglig utvikling, sier konsernsjef i Aibel, Jan Skogseth.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094