23948sdkhjf

Goodtech bekrefter intern korrupsjonsgranskning

- Goodtech kan bekrefte at det er oppdaget uregelmessigheter i deler av virksomheten vår i Stockholmsregionen og at konsernledelsen har vært kjent med dette siden høsten 2014, melder Goodtech.
Finansavisen trykket i sin papirutgave lørdag 27. juni en sak med overskriften «Korrupsjonsalarm i Goodtech» som omhandler økonomisk mislighold i et av Goodtech-konsernets svenske datterselskaper.

Goodtech bekreftet i går søndag i en pressemelding at det foregår en intern granskning.

- Etter at konsernledelsen ble kjent med saken har det blitt iverksatt flere tiltak, blant annet er forhold blitt politianmeldt og der er igangsatt uavhengig granskning. Videre har Goodtech vært i dialog med ledelsen hos de involverte kundene Goodtech kjenner til. Det interne granskingsarbeidet er ikke avsluttet, og det pågår også fortsatt etterforskning knyttet til saken. Av hensyn til disse prosessene har Goodtech ikke ønsket å kommentere forholdet eksternt, men Børsen og øvrige formelle instanser har vært holdt løpende orientert, heter det i meldingen.

- Goodtech ser svært alvorlig på saken. Selskapet vil fortsette det interne arbeidet og samarbeide med offentlige myndigheter og har iverksatte nødvendige tiltak for å unngå at tilsvarende kan skje igjen, skriver Goodtech.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125