23948sdkhjf

Kongsberg-selskap utfordret av sviktende olje- og gassmarked

Kongsberg Oil & Gas Technologies reduserer antall faste ansatte med omkring 90 personer.
De ansatte ble informert om nedbemanningen i allmøter tirsdag. Nedbemanningen kommer i tillegg til tidligere justeringer og naturlig avgang det siste året, melder Kongsberg-selskapet.

-Forretningsområdet har vært gjennom en utfordrende periode med et sviktende olje- og gass marked. Det har det siste året vært flere restruktureringer som har inkludert nedbemanninger i forretningsområdet på grunn av et lavere aktivitetsnivå. Ytterligere svekkelser av markedet i 2. kvartal har gjort det nødvendig med nye tilpasninger, sier Pål Helsing, administrerende direktør i Kongsberg Oil & Gas Technologies.

Til tross for at Kongsberg Oil & Gas Technologies preges av et krevende marked, har forretningsområdet en fremtidsrettet produktportefølje som gir interessante muligheter fremover, heter det i meldingen fra selskapet .

Kongsberg Oil & Gas Technologies er et heleid datterselskap av Kongsberg Gruppen ASA med hovedkontor i Asker. Driftsinntektene til Kongsberg Oil & Gas Technologies utgjorde i 2014 1.077 millioner kroner. Dette utgjorde om lag 6,5 % av konsernets driftsinntekter.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.49