23948sdkhjf

Sikrer ny stor kontrakt

Marin Teknikk skal designe 3 store dykker- og konstruksjonsskip til Ultra Deep Charter, Singapore
Marin Teknikk AS har inngått kontrakt med China Merchants Heavy Industry (Shenzhen) Co., Ltd. (CMHI), om levering av design & engineering til tre dykker- og konstruksjonsskip for Ultra Deep Charter (UDS) i Singapore.

Skipene er et nyutviklet MT6023 DSCV design, som skal utrustes med et 18-manns dykkersystem, for operasjoner ned til 300 meters dyp. Det melder Marin Teknikk.

- Vi er svært glade for å signere denne kontrakten, sier salgsdirektør i Marin Teknikk Richard Gjerde.

– Vi har samarbeidet tett med dette selskapet det siste halvanna året for å utvikle et av de største og mest avanserte DP3 dykker-skipene, MT6027, i offshore industrien, som er under bygging på ZPMC. Med denne kontrakten, MT6023, i tillegg for samme rederi, mener vi at en viser igjen Marin Teknikk’s sterke posisjon i OSV markedet og at vi er blant verdens ledende designere av avanserte dykker- og offshore konstruksjonsskip.

MT6023 DSCV er et avansert dykker- og konstruksjonsskip utviklet for krevende operasjoner worldwide. Skipet vil ha en lengde på 111,6 meter og en bredde på 23 meter, høg standard innredning for 120 personer, to kraner, en 150 T offshore kran med kapasitet ned til 3000m havdybde, og en 10 T offshore kran for operasjoner ned til 300m. I tillegg, arrangement for 2 WROV’s (ubemannede fjernstyrte miniubåter/roboter) for operasjoner ned til 3000 meters havdyp.

Skipet skal bygges ved China Merchants Heavy Industry (Shenzhen) Co., Ltd. (CMHI), i Kina, og det første med planlagt for levering medio 2017, andre på slutten av 2017 og det tredje i midten av 2018. (Opsjoner for fartøy nr. 2 og nr.3 skal erklæres med 6 måneders mellomrom).

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078