23948sdkhjf

Jobber døgnet rundt

Det er høy aktivitet i verkstedhallen til tidligere Fjell Industries, som Bergen Group Services tok over for vel en måned siden.
I verkstedhallen på Straume utenfor Bergen i tidligere Fjell Industries jobbes det for tiden døgnet rundt, skriver maritime.no.

I alt holder medarbeiderne i de to sammenslåtte selskapene på med syv forskjellige prosjekter. Det største av prosjektene gjelder nye livbåtplattformer til boligriggen Safe Bristolia. Prefabrikasjonen foregår på Straume, før konstruksjonene fraktes til Hanøytangen for montering, skriver Maritime.no.

I følge nettstedet var 14 av 41 ansatte i Fjell Industries permitterte, da Bergen Services Group tok over selskapet 1. februar. Men siden da er aktiviteten skutt i været.

- Vi er kommet godt i gang her nå. Etter en uke hadde vi alle i arbeid, og vi har sågar måttet leie inn ekstra folk, sier administrerende direktør Frode Johansson i Bergen Group Services AS.

Johansson sier videre at man har godt med arbeid utover våren og sommeren, og at man er i forhandlinger om nye spennende kontrakter.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062