23948sdkhjf

Kværner med ny rekord

Men 2015 blir tøffere...
Driftsinntektene til Kværner endte på rekordhøye 17,5 milliarder kroner i 2014.

- Resultatene for 2014 viser at Kværner har hatt et spesielt høyt aktivitetsnivå på flere parallelle prosjekter. I tillegg til å utnytte hele kapasiteten i vår egen organisasjon, hadde vi et rekordhøyt antall innleide medarbeidere og underleverandører til å bistå oss i gjennomføringen av dette arbeidet. I tiden fremover tar vi sikte på en årsomsetning på rundt 10 - 11 milliarder kroner. Vi har gjennom 2014 jobbet hardt for å forbedre resultatene i prosjekter som ble startet i en annen markedssituasjon enn i dag, og avsluttet krav knyttet til tidligere prosjekter. I sum har disse faktorene bidratt positivt til resultatene i fjor, sier Jan Arve Haugan, konsernsjef i Kværner, i en melding.

Volatilt marked
Kværners markeder er for tiden volatile, men selskapet ser en fundamental og langsikt etterspørsel for offshore plattformer og landanlegg med krav som passer godt til Kværners styrker. Noen få, viktige kontrakter som passer godt med Kværners ekspertise, forventes å bli tildelt i løpet av 2015.

- Selv om de langsiktige markedsforholdene virker positive, er det bare noen få avgjørende prosjekter å by på i 2015. For å muliggjøre en fortsatt sunn utvikling av Kværner som en ledende EPC- leverandør, er det derfor avgjørende for oss å vinne viktige anbud i 2015, avslutter Haugan.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078