23948sdkhjf

Plastselskaper styrker seg

Nuclear Protection Products kjøper Grepi Plast
Nuclear Protection Products (NPP), som utvikler beholdere for giftig og radioaktivt avfall, fortsetter utviklingen mot å bli en ledende leverandør i markedet for avfallsbeholdere. Selskapet opplyse i en pressemelding at det nettopp har overtatt 100% av aksjene i Grepi Plast AS, et Skiensbasert utviklings- og produksjonsselskap som leverer avanserte plastprodukter til kunder som Bayer Health Care, Armaturjonsson, Schneider Electric, Georg Fisher og Beerenberg . Grepi har pr. i dag 4 ansatte.

Ambisjonen er å videreutvikle Grepi gjennom å bygge på selskapets meget sterke kundeportefølje. Med nye eiere blir Grepi et mer robust selskap, som kan påta seg enda mer krevende utviklingsoppdrag og større produksjonsvolumer for sine kunder.

Gjennom oppkjøpet sikrer NPP seg tilgang til teknisk kompetanse og produksjons-kapasitet for mindre beholdere i Norge. Dermed tar selskapet et langt skritt i retning av kommersialisering av selskapets designede og patenterte beholdere for farlig avfall.

- I Grepi opplever vi at vår utviklingskompetanse er ettertraktet, samtidig som etterspørselen etter enkelte av våre produkter har styrket seg kraftig i den senere tid. Nå legger vi en ekstra alen til finansiell løfteevne og kapasitet for forretningsutvikling, sier selskapets administrerende direktør Toralf Hustveit. Vi har vært på utkikk etter selskaper som kan bidra til å videreutvikle oss, og med NPP har vi fått eiere som passer oss meget godt.

- NPP gjennomfører en uttalt strategi om å utvikle, produsere og distribuere avfallsbeholdere basert på nye materialkombinasjoner. Vi står foran lansering av våre første produkter i det norske og det amerikanske markedet, sier administrerende direktør Trond Heier. - Parallelt jobber vi med å videreutvikle våre mest avanserte beholdere, basert på vår patenterte materialkombinasjon av plast og bly. For øvrig er vi glade for å være på plass i Grenland-regionen, som har en meget nyttig industriell bredde og kultur, og god tilgang på relevant kompetanse, avslutter Heier.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.081