23948sdkhjf

VNG Norge og Navitas inngår samarbeidsavtale

VNG Norge og Stiftelsen Navitas har inngått en samarbeidsavtale.
Målet med samarbeidsavtalen er at Navitas, gjennom findcontracts.no, skal bidra til økt kostnadseffektivitet for VNG Norge. Dette skjer gjennom at informasjon om alle nye fra VNG Norge formidles mot leverandørene i petroleumssektoren. Videre skal Navitas legge til rette for møter med VNGs leverandører på norsk sokkel.

- Avtalen med Navitas er viktig for at vi kan informere om våre planer og kontrakter på en strukturert og lett søkbar måte. Vi ser at dette vil avlaste vår organisasjon, og vil bidra med ny kompetanse. Vi ønsker å bli oppfattet som et åpent selskap, og være en av driverne i å få findcontracts.no til å bli en standard i markedet, sier Atle Sonesen, konsernsjef i VNG Norge AS.

- Avtalen med VNG Norge vil gjøre findcontracts.no til en enda viktigere informasjonsportal for norsk petroleumsbransje. Portalen sørger for at operatører, leverandører og underleverandører finner hverandre lettere og jobber med effektivt sammen. For VNG Norge betyr dette en mer effektiv håndtering av innkjøp og informasjonsformidling sier Ingrid Sara Grimstad Amundsgård, administrerende direktør i Stiftelsen Navitas.

Navitas har i lengre tid jobbet for å bedre informasjonsflyten mellom aktørene innen petroleumssektoren, med den hensikt å bidra til en bærekraftig utvikling av norsk leverandørindustri. Olje- og energidepartementet har sammen med blant annet Statoil og Shell bidratt økonomisk i utviklingsarbeidet av informasjonsportalen findcontracts.no.

- Målet er at portalen skal bidra til utvikling av mangfoldet i norsk leverandørindustri og til et mer transparent marked, sier Amundsgård.

OED har uttrykt at de forventer at findcontracts.no blir tatt i bruk av alle operatører på norsk sokkel.

- Samarbeidsavtalen med VNG Norge betyr at vi er enda et viktig steg nærmere målet om å være den komplette formidleren av informasjon om planer og kontrakter, sier hun.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078