23948sdkhjf

Goodtech kjøper Power Control

Power Control AB i Sundsvall blir en viktig brikke i Goodtech-konsernet.
- Vår allerede sterke kraftingeniørstyrke på ca. 100 medarbeidere får nå et godt tilskudd med kompetente medarbeidere. Dette er selvsagt en god nyhet som harmoniserer med målsetningen om å forbedre vår markedsposisjon ytterligere gjennom forsterkning av tjenestetilbudet innen transmisjon, distribusjon og kraftproduksjon, sier Stefan Helmvall, Divisjonssjef Power i Goodtech.

I september 2014 samlet Goodtech sin kraftvirksomhet i Norge og Sverige i en felles divisjon – Power. Selskapet Power Control, som har mangeårig erfaring med å prosjektere, konstruere og sette i drift kraftanlegg innen samtlige spenningsområder, passer godt inn og vil gi divisjonen større konkurransekraft.

- For oss i Power Control er det spennende å bli en del av divisjon Power i Goodtech. Begge selskapene har godt renommé i markedet og våre veier har krysset flere ganger opp gjennom årene, med godt samarbeid og resultat. At Goodtech satser på det segmentet som vi brenner for, og alltid har hatt vår virksomhet innen, er faktisk morsomt, og en reise vi vil være med på, sier Bengt Sundström som i dag er daglig leder i Power Control.

Stefan Helmvall presiserer at Goodtech har et høyt ambisjonsnivå og sikter mot å være det naturlige leverandørvalget for nett- og kraftselskapene i energisegmentet.

- I Goodtechs kraftsatsning er det viktig at vi ikke glemmer den store og kompetente montasjevirksomheten med ca. 650 medarbeidere vi har i konsernet. Innovative teknikere og engasjerte montører som tar hånd om helheten i prosjektene, er en uslåelig kombinasjon når den anvendes på riktig måte. Dette viser vi markedet gang på gang, avslutter Stefan Helmvall.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093