23948sdkhjf

Wintershall skal ansette 50-70 nye medarbeidere

Det tyske selskapet med base i Stavanger bygger ut og ansetter folk.
- Her er det full rulle, for tiden er vi travelt opptatt blant annet med å intervjue kandidater til nye stillinger. Vi har flere stillinger som skal besettes, og heldigvis har vi mange kvalifiserte søkere til hver stilling, sier Tone Samuelsen, direktør for HR, administrasjon og kommunikasjon i Wintershall til Sysla.no.

Selskapet holder til på tre forskjellige adresser i Stavanger, men innen lenge blir alle samlet under et tak, når Wintershalls nye hovedkvarter i Norge står ferdig i Jattavågen i 2016.

Det internasjonale selskapet her rundt 440 ansatte i Norge, og det skal ansettes ytterligere 50 til 70 medarbeidere frem til slutten av 2015, skriver Sysla.no.

Nye andeler
I september kjøpte Wintershall andeler i to produserende felt, Gjøa og Vega, av Statoil, samt i utbyggingsprosjektet Aasta Hansteen), Asterix-funnet og Polarled rørledningsprosjekt.

I tillegg kjøpte selskapet andeler i fire letelisenser i området rundt Aasta Hansteen, totalt kjøpte Wintershall andeler i olje- og gassfelt fra Statoil for 1,25 milliarder dollar.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094