23948sdkhjf

Goodtech vinner nye kontrakter for bulkhåndtering i Øst-Europa og Afrika

Goodtech i Porsgrunn bearbeider det internasjonale markedet for bulkhåndtering i samarbeid med lokale forhandlere og samarbeidspartnere.
Goodtech har vunnet fire nye kontrakter for fylling av gjødsel i Portabulk-storsekker til produsenter i Romania, Polen, Russland og Nigeria. Kontraktene har en totalverdi på cirka 10 millioner kroner, melder Goodtech.

Kontraktene omfatter konstruksjon og leveranse av Portabulk Net Weight Filling systemer.

- Kontraktene viser at vi er konkurransedyktige og oppnår kundetilfredshet og tillit i markeder med økende kvalitetskrav og mange leverandører, sier Knut Halvorsen, salgssjef i Goodtech Solutions Porsgrunn.

Avdelingen i Porsgrunn bearbeider det internasjonale markedet for bulkhåndtering i samarbeid med lokale forhandlere og samarbeidspartnere. Prosjektgjennomføringen utføres av Goodtech Solutions i Säffle, Sverige. Her designes og konstrueres anleggene før de sendes til sluttkunden for installasjon og igangkjøring.

- Stort kontaktnett gjennom lokale partnere og kundetilpassede løsninger med optimal kost/nytteverdi er nøkkelen til å lykkes i internasjonale markeder med stort prispress, fortsetter Halvorsen.

- Portabulk-systemet er svært fleksibelt og gjør det mulig å skreddersy løsninger til den enkelte kundens behov. Vi ser derfor ytterligere muligheter for å befeste vår posisjon i disse markedene i tiden fremover.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094