23948sdkhjf

Nytt om navn: Vidar Låte fratrer som konsernsjef

Vidar Låte fratrer som konsernsjef i Goodtech. Arve Teie tiltrer i stillingen som fungerende konsernsjef.
- Styret vil takke Vidar for hans mangeårige innsats for Goodtech. Under hans ledelse har selskapet mangedoblet driftsinntektene og utviklet seg til en ledende nordisk tilbyder av prosjekter, tjenester og produkter innen elektro- og prosessteknikk, miljøteknikk og industriteknikk, sier styreformann Stig Grimsgaard Andersen i en pressemelding.

Goodtech varslet i forbindelse med offentliggjøringen av resultatene for 2. kvartal 2014 at styret vil vurdere strukturelle og strategiske alternativer for å synliggjøre og optimalisere aksjonærverdier. Samtidig er det igangsatt en rekke forbedringstiltak som skal gi kostnadsreduksjoner og økt omsetning, med betydelig effekt i inneværende år.

- Vidar har, i samarbeid med styret, funnet det riktig å fratre for å skape rom for de pågående prosessene knyttet til vurdering av Goodtechs strukturelle og strategiske alternativer, sier Grimsgaard Andersen.

Styret i Goodtech har utnevnt Arve Teie som fungerende konsernsjef fra 1. september 2014. Teie kommer fra stillingen som markedsdirektør i Goodtech.

- Jeg er stolt over å ha fått lede Goodtech gjennom de seneste åtte årene. Sammen med mine kollegaer har vi utviklet selskapet til over 1500 ansatte og gode posisjoner i våre markeder. Jeg har stor tro på potensialet til Goodtech fremover, men da det er uenighet mellom styret og meg om den videre retningen, var det et naturlig valg for meg å slippe nye krefter til. Jeg ønsker selskapet lykke til videre, sier Vidar Låte, avtroppende konsernsjef i Goodtech.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08