23948sdkhjf

10 års jubileum for Norwegian Piping

I år forventer avhopperne fra Bergen Rørhandel en omsetning på rundt 400 millioner kroner
For ti år siden bestemte fire kollegaer fra Bergen Rørhandel å starte for seg selv etter at firmaet deres var blitt solgt til svenske Ahlsell. Svenskene ville flytte driften til Stavanger, og derfor valgte de fire bergensere å bygge opp et nytt rørfirma i Bergen.

Dette firmaet – Norwegian Piping – er blitt en god forretning for administrerende direktør Gert Christian Strindberg og hans kollegaer selv om det i blant har vært tøffe tak med finanskrise og ordrenedgang. Men nå ti år etter er Norwegian Piping blant de største i landet på å levere rør til olje- og gassindustrien, skriver bt.no.

I år forventer man en omsetning på over 400 millioner kroner, og i denne måneden kan den suksessrike bedriften feire ti års jubileum.

- Helt fra starten har folk banket på døren, både nasjonale og internasjonale aktører. Noen har det vært uaktuelt å selge til, andre har ikke villet betale det vi mener selskapet er verdt. Skal selskapet fortsette å vokse, må vi finne den rette partneren slik at vi trygger arbeidsplassene i mange år fremover, sier Gert Christian Strindberg til bt.no.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079