23948sdkhjf

Holdingselskap kjøper PartnerPlast

PartnerPlast Holding kjøper samtlige aksjer i PartnerPlast AS. Investeringen er gjort med sikte på å finansiere videre vekst i selskapet.
Investinor AS (49%), Salvesen & Thams AS (25%), Norsk Mineral AS (19%) og Oskar Invest AS (7%) har sammen etablert PartnerPlast Holding AS, som har kjøpt samtlige aksjer i PartnerPlast AS. Investeringen er gjort med sikte på å finansiere videre vekst i selskapet, melder PartnerPlast.

PartnerPlast AS er lokalisert i Åndalsnes. Selskapet er leverandør av avansert utstyr til den internasjonale seismikkindustrien. PartnerPlast tilbyr design, konstruksjon og rotasjonsstøping av plast, og er produsent og leverandør av offshore- og seismisk utstyr samt andre industriprodukter. Selskapet omsatte for 115 millioner kroner i 2013, og har 35 ansatte.

– Selskapets strategi med fokus på seismikk, offshore og industri ligger fast, sier nyvalgt styreleder Bjørn M. Wiggen.

– Eierne ser gode utviklingsmuligheter innen flere områder og ønsker gjennom tilførsel av kapital og kompetanse å bidra til realiseringen av selskapets ambisjoner.

– Investinor har fulgt PartnerPlast over en lengre periode. Det er et solid selskap som har potensiale til å vokse betydelig, både organisk og via oppkjøp. Investinor ønsker å bidra til at PartnerPlast lykkes med sin vekststrategi, sier administrerende direktør Geir Ove Kjesbu.

PartnerPlast har tidligere vært eiet av Norsk Mineral AS og Oskar Invest AS.

─ Vi har medvirket til å utvikle PartnerPlast til en ledende aktør innen sitt markedssegment, sier konsernsjef Kyrre Olaf Johansen i Norsk Mineral AS.

– Vi er glade for at vi nå har fått inn nye aksjonærer som sammen med oss kan løfte selskapet videre til et nytt nivå.

Ser frem til å arbeide med de nye eierne
─ Vi har hatt solide og positive eiere i Norsk Mineral og Oskar Invest, og vi er glade for at vi fremstår som et attraktivt selskap for nye profesjonelle investorer som Investinor og Salvesen & Thams. Jeg ser frem til å bidra til å utvikle selskapet videre både geografisk og produktmessig, uttaler administrerende direktør Tom Samuelsen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079