23948sdkhjf

PartnerPlast utvider sortimentet

Kjøper produkteierskap fra Installit
PartnerPlast har nylig kjøpt produkteierskapet til MudMat av Installit. Beskyttelsesmatten blir produsert av PartnerPlast’s datterselskap Molstad Modell & Form, og vil inngå i PartnerPlast sin portefølje av beskyttelsesprodukter i polyuretan spesielt rettet mot subsea- og offshoremarkedet. Kjøpet inkluderer også PipeMat, et annet produkt i produktserien innen beskyttelsesmatter.

- MudMat og PipeMat brukes som beskyttelse av strukturer og rør eller hvis man skal lande noe tungt på sjøbunnen, så det ikke synker ned i mudderet, forklarer salgssjef i PartnerPlast sin PUR-divisjon, Tore Lien til Metal Supply.

Han legger til at potensielle kjøpere av de to produkter er firmaer som driver med installasjon av subseastrukturer og rør eller kabler på sjøbunnen.

- Produktet passer godt inn i vår strategi om å utvikle smarte og gode beskyttelsesprodukter i PUR for eksisterende og nye kunder, sier han.

- Vi skal bli en ledende leverandør av beskyttelsesprodukter for kabler, stigerør og strukturer i sjøen. MudMat er ett verdifullt tilskudd til vårt produktspekter, og vi har et bra salgsapparat og en internasjonal kundemasse, legger han til.

Som følge av godt samarbeid
- PartnerPlast og Installit har tidligere inngått en samarbeidsavtale knyttet til utvikling av produkter, og det at PartnerPlast nå overtar produktrettigheten til MudMat er en følge av det gode samarbeidet som vi har hatt til nå, sier daglig leder i Installit, Ivar-Andreas Monefeldt.

- PartnerPlast har et godt salgsapparat, og det er et stort potensiale for å kunne levere MudMat til både et større og bredere marked også utenom Olje & Gass. Vi ønsker å satse videre på utvikling av produkter som etterspørres i bransjen, og samarbeidet med PartnerPlast blir fortsatt viktig i tiden framover, sier Ivar-Andreas Monefeldt.



Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078