23948sdkhjf

Goodtech leverer til nytt avfallsforbrenningsanlegg i England

Goodtech skal levere elektro og instrumentering til et nytt avfallsforbrenningsanlegg med tilhørende turbin og røykgassrensing i Peterborough, England.
Oppdragsgiver er Babcock & Wilcox Völund. Det nye anlegget får en kapasitet på 7,25 MW og vil årlig produsere 53.000 MWh. Prosjektet starter i juni 2014 og skal settes i drift i 2015.

- B&W Völund har samarbeidet med Goodtech på mange anlegg i over 10 år, forteller Oluf Andresen, prosjektleder for elektroinstallasjoner ved B&W Völund.

- Goodtechs personell er pålitelige og forstår viktigheten av at vi holder våre deadlines på anleggene. De leverer i tide og har evnen til å være fleksible når det trengs.

Goodtechs oppdrag omfatter en kompleks leveranse av MV-fordelingstavler, transformatorer, lavspenningsfordelingstavler, frekvensomformere, dieselgenerator og instrumenter. I tillegg inngår alt fra konstruksjon, installasjon og dokumentasjon til idriftsettelse.

- B&W Völund har nok en gang vist stor tillit til vår evne til å utføre denne typen prosjekter, sier Peter Ax, prosjektsjef ved Goodtech Process. Det er føles ekstra godt fordi dette er et viktig prosjekt for bestilleren - det er det første som utføres på et nytt stort marked, det britiske.

Det nye avfallsforbrenningsanlegget vil benytte 94% av byens avfall til å generere elektrisitet. Den årlige strømproduksjonen på ca 53.000 MWh tilsvarer 15% av befolkningens totale forbruk i Peterborough.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11