23948sdkhjf

EnerMech sikrer første PPU-kontrakt med Technip i Norge

EnerMech skal levere utstyr og personell til Technip i Norge i forbindelse med to offshore kampanjer for lekkasjetesting til Gullfaks Future Oil Export Loading system i Nordsjøen.
Kontrakten følger kort tid etter utnevnelsen av EnerMechs nye leder for selskapets norske PPU-avdeling (Prosess, Rørledninger & Kontrollkabler), Stuart Cowie, som har mer enn 25 års erfaring fra energisektoren, hvorav de 16 siste årene i ledende stillinger hos Halliburton, Norge.

EnerMechs konstruksjonsgruppe er allerede i gang med arbeidet til den første kampanjen, og det andre prosjektet vil følge i august.

- Vi samarbeider med Technip på en rekke internasjonale prosjekter, men dette er første gang vi blir tildelt en ren norsk kontrakt og vi ser fram til å vise hva vi er i stand til å levere, sier Stuart Cowie og fortsetter:

- Vår krandivisjon er veletablert i Norge og vi har tidligere levert PPU-tjenester til BPs Skarv-prosjekt. Denne kontrakten er imidlertid den aller første vi er blitt tildelt innenfor det norske markedet for havbunnskonstruksjoner. Vi tror at det norske markedet i økende grad vil etterspørre integrerte løsninger og større fleksibilitet når det gjelder hvordan prosjektene utføres, og dette er nettopp hva vi kan levere.

- Det er vår målsetning å kopiere suksessen til vår krandivisjon innenfor PPU-sektoren, og vi planlegger å foreta betydelige investeringer i utstyr, infrastruktur og menneskelige ressurser for å øke vår markedsandel, sier Stuart Cowie.

I 2013 investerte EnerMech for 28 millioner i Norge, blant annet åpnet selskapet en base i Bergen som et supplement til sitt hovedanlegg i Stavanger. I år vil selskapet åpne en ny base i Hammerfest.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078