23948sdkhjf

Nedsalg av verfts-aksjer vanskeligere enn forventet

Aksjene i Havyard Group er nå klar for notering på Oslo Børs. Men en spredning av aksjene som er en forutsetning for å bli børsnotert har vist seg vanskeligere enn forventet.
Noteringen på Oslo Børs forutsetter nemlig at selskapet har minst 25 % av aksjene som søkes notert spredt blant allmennheten slik det fremgår av opptaksreglene

Havyard eies hovedsakelig av Per Sævik og familieselskapet Havila Holding, og selv om prosessen med å selge ut av aksjeporteføljen allerede har pågått noen uker, har det vist seg vanskeligere enn først antatt å få til, skriver Dagens Næringsliv.

–Havila Holding skal selge seg ned fra 83 prosent til 33 prosent i kombinasjon med en emisjon på 100 millioner kroner. Det vi kan si er at prosessen går videre og vi har som målsetting å få det til. Men vi må innrømme at det var vanskeligere enn vi trodde, sier konsernsjef Geir Johan Bakke i Havyard Group, som legger til, at dette blant annet er et prisspørsmål og at målsetningen fortsatt er å få det til lenge før fristen.

Siste frist for å få dette på plass er 13. juni 2014.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125