23948sdkhjf

Aibel Thailand starter nytt prosjekt med velsigning av stålet

Aibel Thailand kuttet det første stålet i Modec TEN-prosjektet i siste uke. Oppstarten av prosjektet ble feiret med en buddhistisk velsignelsesseremoni.
Administrerende direktør Jim Ryan i Aibel Thailand forklarer at feiringen ble holdt hos underleverandør Deeline. Det startet med en tradisjonell lovsang etterfulgt av en buddhistisk velsignelsesseremoni. Munkene velsignet stålet, maskiner, besøkende og ansatte.

- Nøyaktig klokka 09:19 aktiverte Jeff Knox fra Modec maskinen som kutter stålet og den første platen ble kuttet. Etterpå var det taler, sier han.

Kontrakten med Modec for innkjøp og fabrikasjon av moduler til prosjektet Tweneboa, Enyenra og Ntomme (TEN) ble signert i februar. Aibel Thailand leverer syv moduler med en vekt på 9400 tonn til produksjonsskipet.

- Vi er glade for å fortsette det gode samarbeid med Modec. Aibel har også levert moduler i prosjektene Tupi, Guara og OSX3, forklarer Ryan.

Modulene skal fraktes fra Aibel-verftet i Laem Chabang til Singapore. Der blir de integrert på produksjonsskipet. Sluttkunden er Tullow Ghana Ltd. Produksjonsskipet skal operere i havet utenfor Ghana i Vest-Afrika.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.516