23948sdkhjf

Johannes D. Neteland blir ny konsernsjef i NorYards

Tidligere TTS-sjef Johannes D. Neteland har blitt utnevnt til konsernsjef for NorYards AS med virkning fra 1. mars i 2014. Han erstatter Asle Solheim som har vært konstituert konsernsjef siden selskapet ble etablert i fjor høst.
Neteland går inn i stillingen som konsernsjef for NorYards som et engasjement i seks måneder fremover. En fast ansettelse vurderes i løpet av det neste halve året, skriver Bergen Group i en børsmelding.

Johannes D. Neteland har de siste 16 årene vært konsernsjef for det børsnoterte selskapet TTS Group ASA som har hovedkontor i Bergen.

Ny styreleder
I en ekstraordinær generalforsamling denne uken, ble Mykola Kuzmenko valgt som ny leder av styret i NorYards som erstatter for Sutharshan Tharmaratnam. Kuzmenko, representerer Calexco S.A.R.L. som er på vei inn som majoritetseier i NorYards AS. Han er også leder av representant-skapet i JSC Shipyard Zaliv i Ukraina. Videre ble Asle Solheim valgt inn som nytt styremedlem i NorYards AS. Solheim er administrerende direktør i Bergen Group ASA.

Bergen Group forventer at salget av konsernets skipsbyggingsdivisjon til
NorYards AS sluttføres innen utgangen av 1. kvartal 2014. Når gjennomføringen har funnet sted, vil Calexco overta majoritetseierskapet i NorYards AS, som skal bestå av NorYards BMV og NorYards Fosen. Disse to norske verftene vil sammen med NorYards Design & Engineering og NorYards Zaliv (Zaliv Shipyard i Ukraina) som en strategisk samarbeidspartner, danne NorYards Group.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078