23948sdkhjf

Hexagon Composites ekspanderer i Kasakhstan

Hexagon Raufoss skal levere 350 drivstoffsystemer til bybusser i Astana i Kasakhstan for Iveco.
- Vi er svært stolte av at Iveco besluttet å levere de nye bussene med våre Type 4-systemer. Bussene vil spille en spesielt stor rolle under den kommende verdensutstillingen i 2017 i Astana. Vår teknologi innebærer betydelige besparelser og økt pålitelighet for bussflåteoperatøren og passasjerene. Vi ser frem til å introdusere teknologien i det lovende Kasakhstanske markedet, sier Milosz Szymaniak, salgssjef hos Hexagon Composites datterselskap Hexagon Raufoss.

De nye bybussene med naturgass (CNG) som drivstoff, er de første bussene med type 4-komposittbeholdere i landet. Iveco s.p.a. ble valgt av myndighetene i Kasakhstan til å oppgradere kjøretøyflåten for offentlig transport til verdensutstillingen som skal holdes i Kasakhstan i 2017 under temaet «Energy of the Future».

Kasakhstan er et nytt marked for Hexagon Composites. Kasakhstan besitter store energireserver, og har begynt å utvikle naturgassmarkedet. Hoveddriveren for markedet for komprimert naturgass i Kasakhstan er lokal tilgjengelighet og den lave prisen på gass i forhold til konvensjonelt drivstoff.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079