23948sdkhjf

Ny fabrikasjonskontrakt til Aibel

Aibel har signert en ny kontrakt med japanske MODEC.
Aibel skal utføre innkjøp og fabrikasjon av til sammen sju moduler for det japanske rederi og operatørselskap MODEC.

Modulene vil ha en samlet vekt på 9.400 tonn. Etter fabrikasjon vil de bli transportert fra Aibels verft i Thailand til Singapore, hvor de vil bli installert på et flytende produksjonsskip (FPSO). Produksjonsskipet skal operere utenfor kysten av Ghana på Tweneboa, Enyenra og Ntomme-prosjektet.

– Vi er veldig glade for å kunne fortsette vårt gode forhold til MODEC her i Sørøst-Asia. Vi har tidligere fått oppdrag både med Tupi-, Guara- og OSX-3-prosjektene for MODEC, og forventer ytterligere jobber i framtiden, sier viseadministrerende direktør for operasjon og forretningsutvikling i Aibel International, Nick Routledge.

Første stål kuttes i april
Prosjektet vil stå for en betydelig del av arbeidsmengden ved Aibels verft i Thailand i løpet av det kommende året. Det første stålet vil bli kuttet sent i april, og markerer starten på fabrikasjons-aktivitetene. Den siste modulen skal leveres i slutten av april 2015.

MODEC er et stort japanskeid rederi og operatørselskap for flytende produksjonsanlegg. Selskapet har sine største kontor i Tokyo, Singapore og Houston.

MODEC har for øyeblikket operasjoner i mer enn et dusin land og har bygd mer enn 25 flytende produksjonsanlegg over hele verden.

Sluttkunden i prosjektet er Tullow Ghana Ltd. Det flytende produksjonsanlegget vil operere utenfor kysten av Ghana i Vest-Afrika.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.491