23948sdkhjf

Brødrene Aas er Midt-Norges beste vekstskapere

Brødrene Halvard, Johan og Olav Aas fra Aas Mekaniske Verksted på Vestnes i Romsdalen er kåret til vinnere av EY Entrepreneur Of The Year 2013, region Midt-Norge.
Aas Mekaniske Verksted blir en av regionens to kandidater når Norges beste vekstskaper 2013 kåres i Oslo mandag 2. desember.

Den nasjonale vinneren representerer Norge på den internasjonale finalen i Monaco til våren. Kåringen, som arrangeres i over 60 land, er en del av verdens største vekstskaperprogram.

Aas Mek. Verksted AS er et skipsverft med lange tradisjoner. Verftet ble etablert i 1911 av Johan Rasmussen Aas. I dag eies og drives skipsverftet av tredje generasjon, av brødrene Halvard, Johan og Olav Aas.

Tradisjonelt har aktiviteten bestått av nybygging av fiskebåter for kyst- og havfiskeflåten, men i de senere årene har selskapet spesialisert seg på utvikling og bygging av brønnbåter for oppdrettsnæringen og mindre tankskip.

Egen design og konstruksjon har vært en stor styrke for bedriften i forbindelse med den rivende utviklingen som har vært på brønnbåter til oppdrettsnæringen, og har vært en kritisk suksessfaktor for bedriften. Frem til i dag har det blitt levert nærmere 50 brønnbåter i ulike størrelser.

Selskapet er i dag et rasjonelt og topp moderne verft med 50 ansatte som er størst og ledende i verden i forhold innovasjon, utvikling og produksjon av brønnbåter.

Juryen: Imponerende resultater og vekst
Den uavhengige juryen begrunner tildelingen til brødrene Halvard, Johan og Olav Aas slik:

«Vekstskaperne står i spissen for en virksomhet med lang historie preget av skaperglede. Virksomheten og vekstskaperne har vist meget god evne til å forstå markedet og tilpasse virksomhetens strategi for å sikre fortsatt utvikling og god lønnsomhet i selskapet. Virksomhetens styrker ligger i innovasjon, skreddersøm og solid håndverk. Juryen mener at brødrene Halvard, Johan og Olav Aas i Aas Mek. Verksted AS med deres engasjement for de ansatte, bedriften og bransjen er verdige vinnere av EY Entrepreneur Of The Year 2013, region Midt-Norge.»


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078