23948sdkhjf

Stansefabrikken Products vinner anbud

Stansefabrikken Products AS og Statens vegvesen Vegdirektoratet inngår rammeavtale om kjøp av elektrotavler og skap til Automatisk trafikkontroll (ATK – «fotobokser»).
I konkurranse med flere aktører har Stansefabrikken Products AS vunnet anbudet på innkjøp av elektrotavler og skap til Automatisk trafikkontroll (ATK ) for en periode på to år med opsjon på ytterligere to år. Avtalen starter 1. januar 2014.

Det finnes i dag nesten 400 fotobokser med tilhørende forsyningsskap i Norge, fordelt på fem regioner, og det er Statens Vegvesen som sørger for oppsett og drift, inklusiv fotografering av overtredelsene. Politiet har ansvaret for å følge opp de straffbare forholdene som blir avdekket.

I et godt internt samarbeid mellom to av selskapene i Stafa gruppen, Stansefabrikken Products AS og Stansefabrikken Fredrikstad AS, har Stansefabrikken funnet frem til en konkurransedyktig løsning av produksjon av fotoboksene med tilbehør. Fotoboksene vil produseres hos Stansefabrikken Fredrikstad AS, som er et søsterselskap til Stansefabrikken Products AS.

Administrerende direktør i Stansefabrikken Products AS, Anders Besvold Hansen, er meget fornøyd etter å ha signert avtalen og ikke minst med det å optimalisere samarbeidet med søsterbedriften Stansefabrikken Fredrikstad AS.

Daglig leder i Stansefabrikken Fredrikstad AS, Arild Thømt, uttaler at dette viser at norsk produksjon er konkurransedyktig.

- Med meget godt kvalifisert personell skal vi fortsette å levere kvalitetsprodukter til norske kunder, sier Thømt.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093