23948sdkhjf

Stansefabrikken gjør oppkjøp

Stansefabrikken Products AS har inngått avtale om kjøp av virksomhetsområdet: Strømuttak for parkering, camping og marinaer, kjent som Multi, Base og Duo fra DEFA AS.

Gjennom en offensiv vekst- og oppkjøpsstrategi har STAFA Industrier nå styrket datterselskapet Stansefabrikken Products AS ved kjøp av produktporteføljen; Strømuttak -Multi, -Base og -Duo fra DEFA AS.  

Stansefabrikken Products er en del av STAFA Industrier AS som med sine 6 datterselskaper, i dag har ca. 380 ansatte og en konsolidert omsetning på ca. 430. mill. Konsernet har en sterk finansiell ryggrad og klare ambisjoner om videre vekst gjennom organisk utvikling og en offensiv oppkjøpsstrategi rettet mot eksisterende og tilstøtende bransjer i Norge og Europa. 

FORNØYD: Adm. dir. i Stansefabrikken Products, Anders Besvold Hansen, er fornøyd med den nye avtalen. FOTO: STANSEFABRIKKEN

- Vi er veldig fornøyde med å kunne presentere overtakelse av produktområdet Strømuttak fra DEFA sier administrerende direktør i Stansefabrikken Products, Anders Besvold Hansen. Produktene passer veldig godt inn i vårt eksisterende produktsortiment som gjør at vi blir mer komplette og når ut til flere kunder. 

I overtakelsen inngår produksjon av stolper, fundamenter og elektriske komponenter samt montasje.

-Vi vil gjøre porteføljen Strømuttak -Multi, -Base og -Duo tilgjengelig i markedet via elektrogrossistene og overtar virksomhetsområdet 24. September 2018. Med virkning fra denne dato vil alle produkter leveres fra Stansefabrikken Products. I en mellomfase vil DEFA produsere stolpene for Stansefabrikken Products, sier Besvold Hansen.

Kilde: Pressemelding fra Stansefabrikken

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125