23948sdkhjf

Havyard Leirvik endrer navn til Tersan Havyard

I forbindelse med at Havyard Leirvik AS ble kjøpt opp av Tersan Shipyard i Tyrkia, skifter nå verftet navn til Tersan Havyard fra og med 1.juni.

Navnet blir det daglige navnet som skal brukes, og som skal benyttes i profilerings- og mediesammenheng.

 Det juridiske navnet på verftet er fortsatt Havyard Leirvik AS.

- Selskapet har hatt Tersan som eiere i et halvt år nå og vi er veldig fornøyde med de nye eierne, sier Tor Leif Mongstad, administrerende direktør. 

Tenker industrielt

- Det er veldig viktig å ha eiere som tenker industrielt og har en langsiktig strategi om å utvikle verftet. Det har vi nå fått, legger han til.

Videre sier Mongstad at man er umåtelig glade for å meddele sine dyktige medarbeidere at man holder budsjettmålene sine. 

-Verftet er inne i en god trend, med gode og tilstrekkelig store oppdrag til å holde god drift fremover. Takket være den lojaliteten og fleksibiliteten de ansatte har vist oss, kan vi nå med trygghet bygge oss opp til det nivået vi må ha for å kunne håndtere den planlagte og solgte nybyggingsaktiviteten, fortsetter Mongstad.

Det er gledelig at en har klart å opprettholde status som et godt nybyggingsverft, samtidig som en har etablert seg i service- og ombyggingsmarkedet. 

- Vi ser at våre tjenester blir viktige i det grønne skiftet, og med vår historikk innen elektrifiseringer, så har vi gode erfaringer å bygge videre på. Dette vil det nye eierskapet fortsette å gi oss muligheten til, ved utvikle verftet i henhold til nye og etablerte strategier på kort og lang sikt, sier Silje Smådal salg- og markedssjef i Tersan Havyard.

Hjørnesteinsbedrift

Tersan Havyard er en hjørnestensbedrift i området og mange har nære tilknytninger til verftet enten ved å være direkte ansatt eller gjennom andre familiære eller profesjonelle relasjoner. 

- Det er derfor viktig å skape en trygghet for aktiviteten og vise at vi er konkurransedyktige i et krevende marked, avslutter Smådal.

Kilde: Pressemelding fra Tersan Havyard

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078