23948sdkhjf

Bilfinger inngår samarbeid med Favuseal

Samarbeider om utvikling av nye produkter for passiv brannbeskyttelse og isolasjonsløsninger.
Bilfinger Industrier og Favuseal AS har inngått en samarbeidsavtale om utvikling av nye produkter for passiv brannbeskyttelse og isolasjonsløsninger med bruk av Favuseal fire barrier system X3M (FFBS X3M).

- Vi er svært glade for å innlede et samarbeid med Favuseal, og videreutvikle vår produktportefølje for våre kunder. Bilfinger har en ledende posisjon i markedet, og vil gjennom dette samarbeidet ytterligere forsterke vår portefølje av Lambda-produkter, sier Bjørn Harald Celius, CEO i Bilfinger Industrier i en melding.

- Passiv brannbeskyttelse og Termiske løsninger er viktig for å ivareta integriteten på olje og gass-installasjoner, og egenskapene til Favuseal, kombinert med vår kompetanse og erfaring vil bidra til å utvikle prefabrikkerte løsninger med unike egenskaper. Vi vil jobbe sammen for å utvikle, teste og sertifisere produkter tilpasset våre markeder, sier Celius.

- Bilfinger sin tilstedeværelse i markedet, samt inngående kjennskap til ISO faget, gjør at ”time to market” for nye innovative produkter basert på vår teknologiske plattform reduseres vesentlig, sier CTO i Favuseal, Christian Schlytter-Henrichsen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078