23948sdkhjf

Kitron signerer kontrakt verdt 150 millioner kroner

Kitron har inngått en avtale med et verdensledende industriselskap. Avtalen omfatter produksjon av elektronikk og tekniske tjenester som inngår i selskapets automasjon- og energiteknologi.
Rammeavtalen er en utvidelse av en eksisterende avtale og anslås å gi Kitron en omsetning på 150 millioner kroner over en treårsperiode.

Kitron i Arendal vil stå for hoveddelen av produksjonen og vil ivareta leveranseansvaret, mens deler av produksjonen vil skje ved Kitrons fabrikker i Litauen.

- Vår evne til å kombinere avanserte tekniske tjenester med kostnadseffektive produksjonsløsninger var avgjørende for at vi fikk utvidet denne viktige avtalen. Avtalen bekrefter vår ledende posisjon som EMS-leverandør for europeisk industri, sier Dag Songedal, konstituert konsernsjef i Kitron ASA i en pressemelding.

Kitron er et av Skandinavias ledende foretak innen produksjon av elektronikk og relaterte tjenester for bransjene Forsvar, Energi/Telekom, Industri, Medisinsk utstyr og Offshore/Marine. Konsernet har virksomhet i Norge, Sverige, Litauen, Tyskland, Kina og USA. Kitron omsatte for om lag 1,7 milliarder kroner i 2012 og har om lag 1.200 ansatte.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078