23948sdkhjf

Origo Solutions signerer milliard-avtale med Equinor

Origo Solutions, norsk datterselskap av HIMA Group, har blitt tildelt en ny rammeavtale av Equinor for leveranse av sikkerhets- og automatiseringssystemer samt relatert ingeniørarbeid og tjenester.

Den flerårige avtalen gjelder fra januar 2024 og regulerer leveranser av sikkerhetskritiske løsninger på land og offshore, samt leveranser av automasjonsløsninger med tilhørende elektro- og instrumentomfang.

Betydelig Equinor-leverandør

- Dette gir en ny bekreftelse på at Origo Solutions anses som en viktig langsiktig leverandør for Equinor. Det befester vår posisjon som en betydelig leverandør til Equinor for sikkerhets- og automatiseringssystemer. Vi har etablert en stor installert base av våre produkter og tjenester over mange år og ser økende interesse for vår ekspertise på både landanlegg og offshore-plattformer, sier Bjørn-Tore Lenes, administrerende direktør i Origo Solutions.

Siden februar 2024 er Origo Solutions en del av HIMA Group, en global uavhengig leverandør av sikkerhetsrelaterte automasjonsløsninger for prosess- og jernbaneindustrien. Jörg de la Motte, administrerende direktør i HIMA Group kommenterer: ''Denne avtalen bekrefter at Origos løsninger er i verdensklasse, og vi er stolte av å bidra til sikkerheten til mennesker og miljø på mange av Equinors eiendeler, både på land og til havs.

Omsetning på minst en milliard

Avtalen gir Origo Solutions en solid plattform for å fortsette å investere i fremtiden. I løpet av avtaleperioden forventes en omsetning på minst én milliard norske kroner.

- Våre ansatte gjør en fantastisk jobb med å gjennomføre prosjektene på en kvalitetsmessig måte og til rett tid, med minimal kundeinvolvering. Når vi er ferdige med å levere et prosjekt, kan kunden være sikker på at alt fungerer og er dokumentert riktig, sier Rune Reinertsen, Direktør for salg og markedsføring i Origo Solutions.

Kilde: Pressemelding fra Origo Solutons

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14