23948sdkhjf

Alcoas millionbidrag til krigens ofre: - Stort behov for proteser

Aluminiumprodusenten Alcoas Alcoa Foundation samarbeider med Aspen Medical Foundation for å møte det økende behovet for proteser blant krigsofre i Ukraina.

- Alcoa Foundation er glade for å støtte dette initiativet som vil hjelpe de som er berørt av krigen i Ukraina å få tilgang til livsendrende proteser og navigere veien til fysisk og psykologisk helbredelse, sier Caroline Rossignol, president for Alcoa Foundation.

Bidrar med stort beløp

Alcoa Foundation bidrar med nesten 3,5 millioner kroner til Aspen Medical Foundation, som vil jobbe tett med First Medical Union, Ukrainas største helsesystem.

Gjennom Alcoas tilskudd vil det være mulig å få kvalitetsproteser som er skreddersydd for å møte de individuelle behovene til den berørte militær- og sivilbefolkningen.

Mer enn 25.000 amputasjoner

– Over 25 000 individer har fått konfliktrelaterte traumatiske amputasjoner i Ukraina, og dette tallet øker hver dag. Dette svimlende tallet understreker hvor presserende og omfanget behovet er. Hver av disse personene representerer et liv som er dramatisk endret av krigens gru, en person som er tvunget til å takle den skremmende utfordringen med å navigere i hverdagen uten en kroppsdel, sier Glenn Keys, grunnlegger og administrerende styreleder i Aspen Medical og styremedlem i Aspen. Medisinsk stiftelse.

Kilde: Metal-supply.se

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078